Túró Rudi Palacsinta

2013.07.08 22:33

Kissé rendhagyó recept, de annál egyszerűbb, kreatívabb... és brutálisan finom!!!

A palacsintánkat elkészítjük a már ismert módon, vagy épp az alábbi összetevők szerint:

  • 3 db tojásfehérje (vagy ha nem zavar a sárgája, akkor 2 pici tojással helyettesítsd)
  • 20 g protein por
  • 20 g darált zabpehely
  • kb. 2 dl ásványvíz
  • pici olaj a serpenyő kikenéséhez

Az elkészítésnél figyelj arra, hogy alacsony lángon süsd! Itt is várd meg, még a széle megsül, és fakanállal könnyen alányúlva át tudod fordítani. Ne feledd, a türelmetlenség félbetépett palacsintákat eredményez!

Ééééés a meglepi! Bevallom, egyetlen "káros" szenvedélyem a Túró Rudi... bárhol, bármikor megvesztegethető vagyok vele... szóval... valahogy bekerült a hűtőbe. Ártatlanul pislogott rám, én meg ő rá... aztán fogtam, és egy gyors mozdulattal betekertem a forró paliba.

Próbáljátok ki, gyors és finom... "bundás" Túró Rudi... :D

Megjegyzés: a palacsintunk elég szegényes szénhidrátban, és rudikból is vannak light-osabb opciók... szóval nem okozunk akkora kárt.

 

—————

Vissza